Berg Thermo Passive SI 82+ műanyag ablak

Berg Thermo Passive SI 82+ műanyag ablak

Berg Thermo Passive SI 82+ műanyag ablak profil

A Berg Thermo Passive SI 82+ "A" kategóriás, energiatakarékos Schüco nyílászárók kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

A korszerű, elegáns megjelenés mellett a Berg Thermo Passive SI 82+ energiatakarékos ablak nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújt. Ebben a rendszerben a SCHÜCO tervezői szakítottak az acélmerevítéses megoldással, és egy forradalmian új, a profilokba extrudáláskor bekerülő alumíniummerevítést dolgoztak ki. Az ebből a profilból készülő ablakok alkalmasak háromrétegű üvegezés fogadására is, ezért hőszigetelő képességük kétszer jobb, mint a ma leggyakoribb háromkamrás profiloké. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

A BERG Thermo Passive SI82+ nyílászárókat a magas műszaki színvonalú építkezések ablakrendszereként ajánljuk azon emberek számára akiknek fontos a környezettudatos és energiatakarékos megoldás. Szabadalmaztatott, innovatív megoldás a hőmegszakításra.

http://healthywomenlifestyle.net/cabergoline http://healthywomenlifestyle.net/letrozole

Az ajtókban, ablakokban található thermo modulokkal (opcionálisan választható, hőszigetelő betétek), valamint a szabadalmaztatott alumínium merevítéssel, amelynek a hővezetési tényezője kimagasló a többi merevítő anyaghoz képest és a 3 rétegű üveg műanyag (thx) távtartóval (4 mm Low-E /18 mm Argon / 4 mm Float /18 mm Argon/4 mm Low-E) kiemelkedően magas hőszigetelést biztosít, így teljesítve a passzív háznál szigorúan előírt követelményeket.

 

Berg Thermo Design SI 82 műanyag ablak

Berg Thermo Design SI 82 műanyag ablak

Berg Thermo Design SI 82 műanyag ablak profil

A profilon belüli 6 zárt légkamra ("A" kategóriás, minimum 3 mm-es profil főfal vastagság) a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza. A megújuló profiltechnológián kívül a Berg Thermo Desing SI 82 energiatakarékos SCHÜCO nyílászárók a 3 független tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosít.

A Berg Thermo Design SI 82 ablakrendszerrel energetikai szempontból a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő, a 82 mm-es profilon belül 6 zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, amelyeket műanyag ablak-profilokkal szemben bárki is támaszthat!

Aki ilyen ablakot vásárol, nagyarányú energiát és pénzt takaríthat meg, akár az eddigi energiafelhasználásának mintegy 29%-át megspórolhatja!

Berg Classic+ CT 70 műanyag ablakk

Berg Classic+ CT 70 műanyag ablak

Berg Classic+ CT 70 íves szárnyprofil

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A Berg Classic+ CT 70 műanyag Schüco ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.

A Berg Classic+ CT 70 ablak-rendszerek sokoldalú lehetőséget kínálnak Önnek, az egyéni igényeknek megfelelően is - az alumínium rátét-profilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig. Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte.

A Berg Classic+ CT 70 ablakrendszer, 5 légkamrás tok -és ablakszárny kialakítással, 70 mm-es beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Alkalmas új épületek, családi házak, panel épületek nyílászáró cseréjéhez.

Beépítésével nem csak az energiafogyasztást lehet jelentősen csökkenteni, amellyel költségmegtakarítást érünk el, hanem egyúttal a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesszük. A Berg Classic+ CT 70 műszaki paramétereivel a jövő energetikai követelményeinek is megfelel.

Berg Classic CT 70 műanyag ablak

Berg Classic CT 70 műanyag ablak

Berg Classic CT 70 műanyag ablak profil

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A Berg Classic CT 70 műanyag Schüco ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.

A Berg Classic CT 70 ablakrendszerek sokoldalú lehetőséget kínálnak Önnek, az egyéni igényeknek megfelelően is - az alumínium rátét-profilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig. Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte.

A Berg Classic CT 70 ablakrendszer, 5 légkamrás tok -és ablakszárny kialakítással, 70 mm-es beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Alkalmas új épületek, családi házak, panel épületek nyílászáró cseréjéhez.

Beépítésével nem csak az energiafogyasztást lehet jelentősen csökkenteni, amellyel költségmegtakarítást érünk el, hanem egyúttal a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesszük. A Berg Classic CT 70 műszaki paramétereivel a jövő energetikai követelményeinek is megfelel.

read this go this website

 
 

Deluxe karát műanyag ablak

Úgy érzi, az alumínium high-tech megjelenése jobban kifejezi a modern építészetről vallott nézeteit, de nem akar kompromisszumot kötni a hőszigetelő tulajdonságok terén? Nem probléma!

ablak deluxe karat

Az DeluxeKarát nyílászárók – a RAL skála bármelyik színében rendelhető – külső alumínium borítással készülnek, mely különleges esztétikai élményt és hosszú élettartamot garantál.

Alapáron háromrétegű üvegezéssel és emelt szintű betörésvédelemmel!

 

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
argongázzal töltött háromrétegű üvegezés esetén  0,67 0,94
háromrétegű üvegezés esetén, speciális távtartóval 0,5 0,74

 árajánlat

Üvegezés és kilincsek

Deluxe műanyag ablak

Letisztult formavilág, legújabb technika!

ablak deluxe

85 mm vastag beépítés mélységű, 80 mm magas, szögletes megjelenésű profilcsalád, húzott rozsdamentes acélmerevítéssel. Három gumis középtömítéses, hatkamrás műanyag ablak, maco típusú Osztrák vasalattal. Alap vasalat felszereltség, a hibásműködésgátló, ami megakadályozza a véletlenszerű rossz nyitást, valamint a résnyire nyitáshoz szükséges résszellőző vasalat a szellőztetéshez. Fehér színválasztás esetén szürke színű üvegező, és hézagzáró gumitömítéssel. Színes fautánzatú fóliához fekete színű gumizás alkalmazható.

A szerkezetben 36 mm vastag, háromrétegű 4 - 12 - 4 - 12 - 4 osztású hőszigetelt thermoüveget alkalmazunk. Passzív házra minősítve!


site url link

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
argongázzal töltött háromrétegű üvegezés esetén  0,67 0,94
háromrétegű üvegezés esetén, speciális távtartóval  0,5 0,74

 árajánlat

Üvegezés és kilincsek

Prémium karát műanyag ablak

Az alumínium műanyag ablakok letisztult, kortalan megjelenésében gyönyörködhet, miközben a műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságait élvezheti. 

ablak premium karat 
 
Hogyan fokozható a Prémium rendszer összes előnyös tulajdonsága?
 
A PrémiumKarát nyílászárók – a RAL skála bármelyik színében rendelhető – külső alumínium borítással készülnek, mely különleges esztétikai élményt és hosszú élettartamot garantál.
  • 70 mm-es 5 kamrás profil
  • Maco osztrák alap biztonsági vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval 
  • Középtömítéses rendszer, háromszoros gumitömítéssel, fehér szerkezeteknél szürke, színeseknél fekete színben
  • Környezetbarát gyártástechnológia
  • 10 éves gyártási tapasztalat
  • Igény szerint magasabb biztonsági fokozat (WK2 vasalat, zárható ablakkilincs, ragasztott biztonsági üveg)
HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
kétrétegű üvegezés esetén  1,0 1,1 
háromrétegű üvegezés esetén  0,63 0,9 

 árajánlat

Üvegezés és kilincsek

Prémium műanyag ablak

Akár passzívnak is!

ablak premium

70 mm vastag beépítés mélységű, 80 mm magas, szögletes megjelenésű profilcsalád, húzott rozsdamentes acélmerevítéssel. Háromtömítéses, ötkamrás műanyag ablak, maco típusú Osztrák vasalattal. Alap vasalat felszereltség, a hibásműködésgátló, ami megakadályozza a véletlenszerű rossz nyitást, valamint a résnyire nyitáshoz szükséges résszellőző vasalat a szellőztetéshez. Fehér színválasztás esetén szürke színű üvegező, és hézagzáró gumitömítéssel. Színes fautánzatú fóliához fekete színű gumizás alkalmazható. A szerkezetben 24 mm vastag 4 – 16 – 4 osztású hőszigetelt thermoüveget alkalmazunk, igény szerint 36 mm-es háromrétegű üveg is választható.

 

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
kétrétegű üvegezés esetén  1,0 1,1 
háromrétegű üvegezés esetén  0,63 0,9 

 árajánlat

Üvegezés és kilincsek

Balance műanyag ablak

Felső kategóriás műanyag ablak!

85 mm vastag beépítés mélységű, 70 mm magas, íves megjelenésű profilcsalád, húzott rozsdamentes acélmerevítéssel. Két széltömítéses, hatkamrás műanyag ablak, maco típusú Osztrák vasalattal. Alap vasalat felszereltség, a hibásműködésgátló, ami megakadályozza a véletlenszerű rossz nyitást, valamint a résnyire nyitáshoz szükséges résszellőző vasalat a szellőztetéshez. Fehér színválasztás esetén szürke színű üvegező, és hézagzáró gumitömítéssel. Színes fautánzatú fóliához fekete színű gumizás alkalmazható. A szerkezetben 24 mm vastag 4 – 16 – 4 osztású hőszigetelt thermoüveget alkalmazunk, igény szerint 36 mm-es háromrétegű üveg is választható.

http://buenasalud365.com/lorazepam-1mg http://buenasalud365.com/diazepam-5mg http://buenasalud365.com/bromazepam-precio

ablak balance

HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
kétrétegű üvegezés esetén  1,0 1,23 
háromrétegű üvegezés esetén  0,67 1,03 
háromrétegű üvegezés esetén, 
speciális távtartóval
 0,50 0,82 

árajánlat

 

 

Üvegezés és kilincsek

Üvegek és kilincsek

Kilincs választék

 


 

A műanyag ablakok alapesettben hagyományos kilincsekkel vannak felszerelve, a gombos és kulccsal zárható műanyag ablakok felárral rendelhetőek.

 

Üvegezések

 

Optima műanyag ablak

Optimális választás!

 ablak optima
 

76 mm vastag beépítés mélységű, 68 és 85 mm magas, íves megjelenésű profilcsalád, húzott rozsdamentes acélmerevítéssel. Két széltömítéses, ötkamrás műanyag ablak, maco típusú Osztrák vasalattal. Alap vasalat felszereltség, a hibásműködésgátló, ami megakadályozza a véletlenszerű rossz nyitást, valamint a résnyire nyitáshoz szükséges résszellőző vasalat a szellőztetéshez. Fehér színválasztás esetén szürke színű üvegező, és hézagzáró gumitömítéssel. Színes fautánzatú fóliához fekete színű gumizás alkalmazható. A szerkezetben 24 mm vastag 4 – 16 – 4 osztású hőszigetelt thermoüveget alkalmazunk, igény szerint 36 mm-es háromrétegű üveg is választható.

 
HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
kétrétegű üvegezés esetén  1,0 1,23 
háromrétegű üvegezés esetén  0,67 1,03 
 háromrétegű üvegezés esetén, speciális távtartóval  0,50  0,82

árajánlat

Üvegezés és kilincsek

 

 

Standard műanyag ablak

A standard70. 

 ablak standard
 

70 mm vastag beépítés mélységű, 65 és 70 mm magas, szögletes megjelenésű profilcsalád, húzott rozsdamentes acélmerevítéssel. Két széltömítéses, ötkamrás műanyag ablak, maco típusú Osztrák vasalattal. Alap vasalat felszereltség, a hibásműködésgátló, ami megakadályozza a véletlenszerű rossz nyitást, valamint a résnyire nyitáshoz szükséges résszellőző vasalat a szellőztetéshez. Fehér színválasztás esetén szürke színű üvegező, és hézagzáró gumitömítéssel. Színes fautánzatú fóliához fekete színű gumizás alkalmazható. A szerkezetben 24 mm vastag 4 – 16 – 4 osztású hőszigetelt thermoüveget alkalmazunk, igény szerint 36 mm-es háromrétegű üveg is választható.

http://buenasalud365.com/modafinilo-precio http://buenasalud365.com/trankimazin-1mg http://buenasalud365.com/stilnox-10mg

 
HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐK
W/m2K
üvegezés
Ug
teljes szerkezet
Uw
kétrétegű üvegezés esetén  1,0 1,23 
háromrétegű üvegezés esetén  0,67 1,0 

 árajánlat

Üvegezés és kilincsek

 

Go to top